Actualitzat el 28/09/2018

D'Arrel a Montesa

Música, cançons i balls valencians a la III Trobada de Folklore al poble de la Costera

Montesa acollirà del 28 al 30 de setembre la tercera edició de la seva Trobada de Folklore, D'Arrel, amb concerts i balls de música popular valenciana, cercaviles, tallers, etc. Hi participaran la Unió Musical de Montesa, Carles Dénia i la Petita Orquestra Peiotaire, entre altres. 
Castell de Montesa. Foto: Viquipèdia

Els Dimonis de Montolivet, amb la participació dels Coeters Templaris de Montesa, faran el correfoc inaugural el divendres 28 de setembre. L'endemà, el dissabte 29, la tarda s'animarà amb les danses del Grup de Danses de Moixent, el Grup de Danses Ras i Pla de la Llosa de Ranes , la Colla el Cresol de la Granja de la Costera i la Colla de Dolçaines Cap Amunt . El mateix dissabte, a les 21 h la Xaranga de la Unió Musical de Montesa escalfarà l'ambient per a l'actuació del cantaor de Gandia  Carles Dénia, que presentarà al Castell de Montesa les cançons del seu disc L'home insomne (Comboi Records, 2015), acompanyat per a l'ocasió per Paco Lucas, Carlos Lucas, Vicent Carrasco  Tóbal Rentero.

Finalment, el diumenge 30 de setembre hi haurà activitats familiars a la plaça de la Cultura: a partir de les 10 del matí es farà un taller de danses i balls infantils a càrrec de Tramadús Cultural, i al migdia hi haurà concert de pop amb arrels amb La Pop o, el que és el mateix, la Petita Orquestra Peiotaire.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]