Actualitzat el 15/10/2018

25 anys de CAT

El Centre Artesà Tradicionàrius celebra aquest 18 d'octubre el 25è aniversari

Aquest dijous 18 d'octubre, a les 20.30 h, el Bar del CAT acollirà la festa de celebració del XXV aniversari del Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia. S'hi reuniran bona part de les persones que han fet possible aquesta història, mentre que la música la posaran Tornaveus, Criatures i Marcel Marimon.
Inauguració del CAT, el 17 de setembre de 1993. D'esquerra a dreta: Quim Soler, Artur Blasco, Ramon Cardona, Jordi Fàbregas, Eduard Casals, Isidre Pelàez, Lola Capdevila, Esteve León i Enric Montsant. Foto: Romà Salvador

El setembre del 1983 van començar les activitats regulars del Centre Artesà Tradicionàrius a l'històric edifici de L'Artesà de Gràcia, com a centre especialitzat en música folk i tradicional. D'aquesta manera s'enfortia encara més el lligam entre aquest espai i el grup de músics que, des de l'any 1988, hi organitzaven el festival Tradicionàrius.

Per celebrar aquests 25 anys d'història, es farà una petita festa amb les actuacions del grup de polifonia catalana Tornaveus, el duet de gralla i acordió diatònic Criatures i el cantaufolk Marcel Marimon. Segons ha avançat l'organització, la celebració s'allargarà durant el proper festival Tradicionàrius, en què es programarà un concert amb la participació de grups de referència que han actuat al CAT al llarg d'aquest període.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]