Actualitzat el 19/06/2019

Belda i Arnella a 'la platja' de Sant Boi

El duo actua a Cal Ninyo aquest dimecres 18 de juny

Tota pedra fa paret, tot cubell fa piscina i tota terrassa fa estiu. Aquest juny el terrat de Cal Ninyo, a Sant Boi de Llobregat, acull un any més el Rubriplatja, un cicle de concerts de folk a la fresca, a les vuit del vespre. Aquest dimecres 18 de juny serà el torn d'un duo de veus, guitarra i diatònic, clàssic i carregat de romanços: Carles Belda i Jaume Arnella.
Carles Belda i Jaume Arnella. Foto: Xavier Mercadé

El Rubriplatja, una mena de germà petit del Rubrifolkum que es fa a l'hivern a Sant Boi, va obrir la seva edició del 2019 el passat 6 de juny amb el concert del multiinstrumentista gallec Luis Peixoto i el seu electrofolk. El 13 de juny hi va actuar BonJouR, el duet format per la violinista Joana Gumí i la violoncel·lista Maria Rosa Pons.

Aquest dimecres 19 de juny la qualitat, la sàtira, la crítica i el bon humor estan assegurats amb Carles Belda i Jaume Arnella, companys d'escenaris i de lluites des de fa una pila d'anys, durant els quals han anat polint un repertori que va canviant però on no falten antics romanços, proclames tavernàries, himnes llibertaris europeus i cançons tradicionals convenientment posades al dia.

Finalment, el 27 de juny tancarà el Rubriplatja l'arpista de Cerdanyola del Vallès Josep Maria Ribelles, presentant amb el seu grup el projecte Ondines 2.0.


Luis Peixoto, durant la primera sessió de Rubriplatja a Cal Ninyo. Foto: Arxiu Rubriplatja

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]