Actualitzat el 31/10/2019

Torna el Cant espiritual de Carles Dénia

El 7 de novembre al Trovam de Castelló i el 8 a l'Acròbates de l'Hospitalet de Llobregat

Un dels espectacles més impactants que s'han fet darrerament als Països Catalans, el Cant espiritual de Carles Dénia, no és fàcil de veure als escenaris. Aquest novembre hi ha dues noves oportunitats: el dia 7, al teatre Principal de Castelló, i el dia 8, al teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat.
Carles Dénia Foto: Dani Álvarez

Cant espiritual (Cátedra, 2018) és la visió d'aquesta obra d'Ausiàs March -segurament la més complexa i original del poeta valencià- per part del cantant i compositor de Gandia. L'àlbum va guanyar el premi Carles Santos al millor disc de fusió de l'any i els premis Ovidi a millor disc de folk i millors arranjaments. Aquí podeu llegir la crònica de la presentació a la Fira Mediterrània del Manresa de 2018. Aquest dijous 7 de novembre es presentarà al teatre Principal de Castelló (22 h) en el marc de la fira valenciana de la música Trovam, i l'endemà, divendres 8 de novembre, serà al teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat, dins del festival multidisciplinar Acròbates.

A l'escenari, l'espectacle reuneix l'obra íntegra del Cant espiritual (224 versos decasíl·labs sense rima, fins ara inèdits musicalment, que són tot un recorregut per la subjectivitat íntima del poeta, amb les seves pors i les seves febleses), el cant i la música de Dénia i el ball de la mexicana Karen Lugo. La formació es completa amb Baptiste Bailly (piano, teclats i cors), Aleix Tobias i David Domínguez (percussions), Darío Barroso (guitarres i cors), Ismael Alcina (baix i cors) i Andrés Belmonte (flautes i cors). 


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]