Actualitzat el 28/11/2019

Cap a llevant amb veus de dona

Sarah Ardite presenta la xerrada-audició 'Barcelona-Teheran' aquest 28 de novembre al C.C.Albareda

Barcelona - Teheran: cançons per a un viatge sonor en femení és el títol de la xerrada en format radiofònic amb debat participatiu que oferirà Sarah Ardite, sociòloga de la música i discjòquei, aquest dijous 28 de novembre al Centre Cultural Albareda de Barcelona (19.30 h). 
Aynur, Souad Massi i Rim Banna, en tres portades de la revista 'Sons de la Mediterrània'

Sarah Ardite, que condueix el programa de ràdio Músicas sospechosas, oferirà aquesta sessió dins el cicle Musicalment parlant, un cicle de xerrades i audicions per escoltar i pensar la música. En aquest cas, la sessió servirà per conèixer algunes cantants del marge sud i est de la Mediterrània, en un viatge sonor que s'endinsarà per Àsia per arribar a la gran ciutat de Teheran.

La diva egípcia Um Kulzum, el jazz de Naïssam Jalal, l'electrònia de la tunisiana Emel Mathlouthi, la grega Haris Alexiou, la kurda Aynur, l'algeriana Souad Massi, la palestina Rim Banna... fins a Tara Tiba, pionera en introduir la veu femenina en la música clàssica de Teheran, són algunes de les músiques que poden farcir de contingut i d'emoció aquest viatge, i que poden escoltar-se en aquesta llista de Spotify.  

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]