Actualitzat el 06/02/2020

Criatures a Bellvitge

El duet de gralla i acordió actua aquest divendres 7 de febrer a la Casa de Huelva

El barri de Bellvitge, a L'Hospitalet de Llobregat, compta amb una activa colla de grallers que vetlla per la cultura i la festa. Aquest divendres engeguen la primera edició del Tradibellvitge amb una actuació de categoria, la del duet Criatures (Casa de Huelva, 21 h, entrada lliure).
Criatures Foto: Juan Miguel Morales

El Tradibellvitge s'inclou en el cicle Ressona, que programa concerts gratuïts als barris de Bellvitge i Gornal. Els Criatures hi presentara el segon disc, Praxinoscopi (Segell Microscopi, 2019), amb el qual aprofundeixen en el concepte de 'cambra d'arrel', una sonoritat intimista que realça la bellesa i busca nous arranjaments per a melodies populars dels Països Catalans i també peces d'autor. L'any 2016 van guanyar la IX edició del Concurs Sons de la Mediterrània, l'any següent van gravar el primer disc, Taumàtrop (Picap) i, des d'aleshores, s'han convertit en un dels referents més ferms de l'actual panorama folk. Actualment, estan treballant en un programa d'acompanyament artístic amb l'Espai Marfà de Girona per renovar el directe i presentar nou material. 

Navega per les etiquetes

CriaturesBellvitgegrallesfolk

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]