Actualitzat el 15/04/2020

L'assignatura no s'atura

Marcel Casellas publica setmanalment peces d'arrel amb improvisacions dels alumnes de l'ESMUC

El músic Marcel Casellas està publicant setmanalment temes interpretats pels alumnes d'Improvisació de la Música Tradicional de l'ESMUC, que improvisen al voltant de melodies d'arrel tradicional i compten, a més, amb la col·laboració de músics professionals de l'àmbit del folk. 
Marcel Casellas

L'assignatura d'Improvisació de la Música Tradicional de l'ESMUC no s'atura. Cadascú des de casa i amb els mitjans que té a l'abast fa unes improvisacions sobre temàtica d'arrel que, una vegada aplegades, aniran conformant tot un cicle, en què està previst que participin, a més, 'gats vells' de la música d'arrel com Carles Belda, Jordi Fàbregas o Ximo Caffarena.

De moment, ja s'han publicat "El toc de vermut", amb David Sanahuja (tible), Lluís Gual (tenora), Mar Vilar (flabiol), Elena Fernández (flabiol), Robert Canela (acordió diatònic) i Marcel Casellas (contrabaix i coordinació); i "El nou ballpla", amb Andreu Joan Triguero (flauta), Aurore Vizentini (tenora), David Ferré (acordió cromàtic), David Valera (dolçaina) i Marcel Casellas (contrabaix, palmes i coordinació).

  

Navega per les etiquetes

Marcel CasellasEsmucimprovisaciófolk

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]