Actualitzat el 17/04/2020

Tot cantant des dels balcons...

Ballaveu i Criatures enregistren plegats les caramelles "En aquesta santa casa"

Són temps de caramelles... confinades. El duet Ballaveu i l'exduet i actualment quartet Criatures han gravat plegats una actualització de les caramelles "En aquesta santa casa", que enllaça la lletra tradicional amb una posada al dia que ret homenatge a tothom qui lluita contra el coronavirus. 


"En aquesta santa casa" són unes caramelles que formaven part del repertori de Joan Bosch 'Surracans' i que es cantaven originalment la nit de Pasqua al poble de Beget, al Ripollès. Van ser recollides per Artur Blasco i publicades a la seva col·lecció de discos Rosa vermella, rosa galant (Generalitat de Catalunya, 1989).

Ara, el duo de 'ball cantat' Ballaveu (Patri Garcia i Xavier Rota) i el quartet de 'cambra d'arrel' Criatures (Ivó Jordà, Marçal Ramon, Iu Boixader i Marc Vall), han unit forces n'han fet una versió posada al dia i adaptada a les circumstàncies, amb arranjaments de Marçal Ramon i aportacions a la lletra de Xavier Rota.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]