Actualitzat el 28/04/2020

Estellés a cada casa

Jonatan Penalba estrena el clip de "M'aclame a tu"

Fa uns dies, Jonatan Penalba va presentar el primer senzill del que ha de ser el seu segon disc, Reversions (Temps Record, 2020). Ara ha presentat el clip d'aquesta mateixa cançó, un enregistrament confinat amb nombroses col·laboracions. 


A banda dels músics que acompanyen el cantant de l'Alcúdia, participen al clip tota una colla de gent que van respondre a la crida que va fer Jonatan per participar-hi. "M'aclame a tu", poema de Vicent Andrés Estellés que va ser musicat, i extraordinàriament popularitzat, per Ovidi Montllor, és la primera de les versions que integraran el segon disc de Jonatan Penalba, que fa un temps va presentar el seu primer disc com a solista, De soca-rel (Temps Record, 2018). Si el cantautor la va gravar al costat de la inconfusible guitarra de Toti Soler i cert deix melancòlic, en aquesta nova versió, arranjada per Pere Rodenas, es manté l'evocadora melodia del cantautor d'Alcoi, però s'incorporen amb optimisme elements coloristes i lluminosos.

Segons s'ha anat avançant a les xarxes socials, al seu segon disc el cantador de la Ribera Alta ha comptat amb una bona pila de col·laboradors: Tesa, Miquel Gil, Mireia Vives, Carmen París i Josep Nadal (La Gossa Sorda). Malgrat que la presentació oficial del treball estava inicialment prevista per al 15 de maig a l'Alcúdia, l'emergència sanitària ha obligat a deixar-la per més endavant. 

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]