Actualitzat el 20/05/2020

El FIMPT s'ajorna un any

La celebració dels 40 anys es farà del 10 al 12 de juliol de 2021

Un dels festivals històrics de la música d'arrel als Països Catalans, el FIMPT de Vilanova i la Geltrú, ha ajornat la quarantena edició, que havia de tenir lloc aquest juliol. Finalment es farà del 9 a l'11 de juliol de 2021 i es mantindrà el cartell especial 'de rellançament' que s'havia dissenyat per enguany. 
Kepa Junkera amb Manu Sabaté, el duo Ballaveu i Miquel Lladó, al FIMPT 2018 Foto: Arxiu FIMPT

La primera edició del FIMPT va celebrar-se el 1981 i, des d'aleshores, el festival s'ha anat fent ininterrompudament cada any. A pesar de diversos canvis de format i diferents ubicacions en el calendari, és un dels pocs festivals organitzat amb recursos públics que s'ha mantingut fidel a una programació centrada en la música popular i tradicional.

Aquest dimarts 19 de maig, l'organització de la regidoria de Cultura de l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha anunciat que l'edició número quaranta queda ajornada fins a l'estiu de 2021, a causa de la pandèmia originada per la Covid-19 i les mesures excepcionals que afecten els espectacles públics de gran format. Amb tot, els organitzadors expliquen que aquesta "no ha estat l'única raó". La regidora de Cultura, Adelaida Moya, ha explicat que aquesta havia de ser una edició de 'rellançament' del festival, amb un nou comissari responsable i que el cartell, pràcticament tancat, es mantindrà per al 2021 "gairebé en la seva totalitat" i inclourà "artistes i grups molt vinculats amb la història del FIMPT". El pressupost del festival FIMPT per aquesta edició era de 100.000 euros.

 

Navega per les etiquetes

FimptVilanova i la Geltrú

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]