Actualitzat el 22/05/2020

Cornamusam virtual

El festival d'Olot farà dues accions simbòliques aquest cap de setmana i es trasllada a finals d'agost

El Cornamusam, el Festival Internacional de la Cornamusa d'Olot, ha ajornat la 29a edició, que havia de començar aquest 21 de maig, fins a la darrera setmana d'agost. Tot i això, l'organització proposa aquest cap de setmana dues activitats participatives per mantenir la flama encesa.
El Ball de la Cabreta és un dels actes emblemàtics del Cornamusam

La primera acció tindrà lloc aquest divendres 22 de maig a les 20 h i demanarà la participació de tots els olotins. És ben sabut que totes les edicions del Cornamusam comencen amb la interpretació de "Muntanyes del Canigó" des del balcó dels Espants de l'església de Sant Esteve. Enguany, el confinament i les obres no ho fan possible, però sí que s'emetrà a través del compte d'Instagram del festival perquè es pugui seguir des de casa. Quan això passi, tothom qui vulgui pot connectar un altaveu al seu mòbil o ordinador perquè el so del sac s'escampi per la ciutat.

La segona acció consistirà en el primer concert del festival que es farà en línia. El protagonitzaran el trio Travelling Ratafia, format per Ricard Ros, Marta Barbero i Luis Peixoto, que oferiran un concert al canal de YouTube del Cornamusam el dissabte 23 de maig a les 18 h. Des de casa seva, a Sant Boi de Llobregat, el trio oferirà un seguit de peces tradicionals catalanes, gallegues i irlandeses. Amb presència destacada de les cornamuses, per suposat.

L'Associació El Til·ler, que organitza el Cornamusam, treballa per celebrar la 29a edició la darrera setmana d'agost.

Navega per les etiquetes

Sac de gemecsOlotCornamusam

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]