Actualitzat el 26/05/2020

El DesFOLCa't es posposa al 2021

El festival de folk de Calaf s'havia de celebrar els dies 27 i 28 de juny

El festival de música de música tradicional de Calaf DesFOLCa't ha posposat l'edició que s'havia de fer els dies 27 i 28 de juny a l'any 2021, segons ha anunciat l'associació organitzadora, Comtcase, conjuntament amb l'Ajuntament de Calaf.
Trobada d'acordionistes al DesFOLCa't del 2019 Foto: Arxiu del festival

En un comunicat oficial publicat aquest 26 de maig, l'organització diu que "degut a l'actual crisi que estem vivint com a conseqüència de la COVID-19, i davant la incertesa de poder celebrar actes socials i culturals amb les suficients garanties de seguretat i salut dels nostres participants, en un exercici de responsabilitat (...) hem pres la determinació de posposar l'edició d'enguany del DesFOLCa't".

Els organitzadors també expliquen que s'havien plantejat posposar el festival a la tardor, però creuen que "l'ànima del festival és l'inici de l'estiu i l'ambient al casc antic de Calaf, i això és difícil de garantir, per la bona climatologia, en altres mesos". Així doncs, la 29a edició del DesFOLCa't no se celebrarà fins el juny de 2021.

Navega per les etiquetes

folkCalafdesFOLCa't

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]