Actualitzat el 25/08/2020

Aguanta, Cabreta!

El Cornamusam manté la XXIX edició, a Olot del 27 al 29 d'agost

El Cornamusam es manté ferm en la seva voluntat que la cultura popular i la música no s'aturi. Després del comunicat de la Generalitat d'ahir, ha introduït modificacions en la programació i en les mesures de seguretat. Del 27 al 29 d'agost, a Olot, la Cabreta ballàra i sonaran les cornamuses. 
La Cabreta del Cornamusam Foto: Arxiu del festival

El Cornamusam, que ja va traslladar-se a finals d'agost per l'emergència sanitària, ha decidit suspendre la Cornamujam, la jam session que s'havia de fer el divendres 28 dagost a les 22.30 h, i en el seu lloc es programarà el concert de Travelling Ratafia, trio format per Ricard Ros, Marta Barbero i Luis Peixoto que ja van protagonitzar un concert en línia al festival el maig passat, en les dates en què inicialment estava previst el festival.

Per tocar la Cabreta com fa el nen de la foto haurem d'esperar una millor ocasió, però es mantenen les activitats del festival a la plaça de Braus i la plaça del Puig del Roser, on l'espai és ampli (la plaça té un aforament en condicions normals de 1.800 persones, i n'hi haurà 350). Enguany, la tocada d'inici del divendres anirà a càrrec d'Elda Daunis, i seguirà amb el "Ball de la Cabreta" interpretat per RSK!, la macrocobla de ministrers de la Garrotxa, i els citats Travelling Ratafia.

Les activitats de dissabte 29 inclouran parades per bufar, la pujada dels sacaires, concert-vermut amb Jordi Molina, Perepau Ximenis i el sacaire Pol Valverde, la Cobla espontània, Els Berros de la Cort, la Cobla la Mitja Lluna i l'associació organitzadora, El Til·ler, que protagonitzarà la cloenda.
 

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]