Actualitzat el 17/09/2020

Clàudia Cabero a la ciutat de la llum blanca

Estrenem el nou clip de la cantant, "Lisboa"

Passageiros para Lisboa! Llum blanca, tramvies, aire atlàntic, carrers costeruts, parets enrajolades, teulades vermelloses... Aquest és l'ambient característic que inspira la cançó de Clàudia Cabero "Lisboa" i el corresponent videoclip, que avui estrenem a Sons de la Mediterrània i Enderrock.
 

El videoclip de Lisboa, realitzat per Poca Broma Produccions, s'ha fet entre Lisboa i Barcelona. Aquest 2020 fa deu anys que la cantautora Clàudia Cabero va tornar del seu any vivint a la ciutat de la llum blanca i estudiant arquitectura. Enguany havia de viatjar-hi per commemorar-ho, però la pandèmia ho ha impedit i per això ha fet aquest tour virtual, recuperant imatges d'aleshores i imatges actuals.

"Lisboa" és una de les peces de composició pròpia que integren el disc de Clàudia Cabero, Aorta (U98 Music, 2019), publicat després de guanyar el Concurs Sons de la Mediterrània 2018. És una cançó que, de fet, ja es va incloure, tot i que en una forma més primigènia, a l'EP Melic (2018). En la versió d'Aorta, construïda conjuntament amb els seus músics i atansada als patrons de la zamba, a la veu i els loops de la cantant s'hi afegeixen el baix de Guillem Aguilar, les percussions de Dídak Fernandez i la guitarra elèctrica i els sintetitzadors de Pau Romero, que és qui va signar, a més, la producció i mescla de tot l'àlbum. 

Navega per les etiquetes

folkLisboaClàudia CaberoAorta

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]