Actualitzat el 30/09/2020

El folk reflota

El Centre Artesà Tradicionàrius reprèn l'activitat aquest 7 d'octubre

Dimecres 7 d'octubre engega la 21a edició de La Taverna del CAT. Serà el tret de sortida d'una tardor folk amb què el Centre Artesà Tradicionàrius reprèn les activitats després d'una primavera i un estiu amb menys activitats de les desitjades. 
Carles Marigó i Manu Sabaté obriran la Taverna del CAT Foto: Arxiu Tradicionàrius

La Taverna del CAT s'allargarà fins al 23 de desembre recuperant un espai per a la música en directe obert a l'espontaneïtat del públic i a la complicitat de duets excepcionals. El primer, aquest dimectes 7 d'octubre, serà el que uneix el pianista Carles Marigó amb el graller i clarinetista Manu Sabaté.

Aquest dijous 8 d'octubre, Frances Marimon i Cèlia Marimon presentaran al Bar del CAT el llibre 30 sardanes per acordió diatònic. I el dissabte 10 d'octubre serà el torn de la final del Concurs Sons 2020, amb les actuacions de Cat Klezmer Trio, Tecum Terra i Laura Esparza amb Carlos Esteban.

Quant al novembre, es recuperaran espectacles que s'havien hagut de suspendre i se n'incorporen de nous. El Cor País Meu que lidera el cantador Ramon Manent presentarà el recital Exili, amb cançons populars sobre l'exili (6 de novembre), mentre que el grup valencià El Diluvi persentarà el seu disc Junteu-vos (27 de novembre). En el marc del centenari de Joan Perucho, el CAT acollirà del 23 d'octubre a l'11 de novembre l'exposició sobre el món de l'escriptor ideada per Julià Guillamon, i en paral·lel l'acordionista Carles Belda hi presentarà el seu Romanç de les històries naturals (7 de novembre). Finalment, els dies 13, 14 i 15 de novembre es farà el I Congrés Nacional de Música d'Arrel, un espai de trobada i debat impulsat pel jove col·lectiu La Xeixa, que s'havia de fer inicialment a la primavera però que es va haver d'ajornar per l'emergència sanitària. 

Navega per les etiquetes

Centre Artesà TradicionàriusTardorfolk

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]