Actualitzat el 10/11/2020

Visca els músics de carrer

Estrenem un clip conjunt de Jaume Arnella i Corrandes són corrandes

Jaume Arnella i el grup Corrandes són Corrandes presenten "Els músics de carrer", una adaptació lliure de la coneguda cançó "El pobre músic", tot un himne que lloa la figura del sonador essencial, aquell que es guanya la vida tocant en carrers i places, lluny dels grans focus i ben a prop de la gent.    


Jaume Arnella canta "El pobre músic" i Christian Simelio hi respon amb uns versos improvisats sobre la faràndula. Segons expliquen els músics, "el vídeo ha estat enregistrat en una tardor en què la il·lusió per retrobar el caliu de trobar-se músics i públic s'allunya i remou el moll de l'os de tot músic que gaudeix de la màgia dels directes". Com alguns vídeos anteriors de Corrandes són corrandes, el clip ha sigut enregistrat per Guillem Roma, en aquest cas, a Santa Eulàlia de Ronçana, al Vallès Oriental.Actualment, Jaume Arnella i Corrandes són corrandes tenen en marxa el projecte Pedra Foguera, un diàleg entre dues generacions de músics vinculats a la música d'arrel, amb la comunicació com a pal de paller. Així, els romanços i les cançons narratives són interpretades amb un punt reflexiu per Arnella, i replicades pels versos improvisats d'Anaís Falcó i Christian Simelio, que juntament amb l'acordió diatónic de Jaume Casalí completen la formació actual de Corrandes són corrandes.

Navega per les etiquetes

Jaume ArnellaCorrandes són corrandes

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]