Actualitzat el 16/11/2020

El Càntut endarrereix la cinquena edició a l'any vinent

El festival, que s'havia de celebrar del 20 al 22 de novembre, s'ajorna fins el 2021

La cinquena edició del Càntut s’havia de celebrar el proper cap de setmana, del 20 al 22 de novembre, a Cassà de la Selva. Tot i així, davant l’ampliació de les mesures aplicades per reduir els contagis de covid-19, el festival ha hagut de posposar l’edició pel cap de setmana del 19, 20 i 21 de novembre de 2021.
Anna Ferrer i Paula Grande

L'organització comptava amb poder realitzar els concerts d’enguany malgrat tot, fins que dijous passat es va prorrogar la prohibició d’espectacles musicals i d'arts escèniques a Catalunya. No obstant això, el festival assegura que mantindrà tots els artistes, concerts, exposicions i presentacions programats per aquest any, reubicant-los l’any vinent.El festival va néixer l’any 2016, com a una branca del projecte Càntut. Cançons de tradició oral, que actiu des del 2012 recull i difòn la música de transmissió oral de les comarques gironines. Del cançoner que han recopilat -i que encara segueix creixent i actualitzant-se—, n’han sorgit també produccions pròpies, com el nou disc Vega (Bankrobber, 2020) de Paula Grande i Anna Ferrer -i que s'havia de presentar al festival-, o el predecessor Càntut (Bankrobber, 2016), de Carles Belda i Sanjosex.

Navega per les etiquetes

Cassà de la SelvaCàntutfolk

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]