Actualitzat el 24/11/2020

Doble celebració a Mataró

RIU celebra el desè aniversari i la tornada dels concerts, el 26 de novembre al Músiques Tranquil·les

El cicle Músiques Tranquil·les de Mataró torna a l'activitat aquest dijous 26 de novembre i ho fa de la mà del grup de folk del Baix Llobregat RIU, que continua celebrant els seus deu anys de trajectòria explorant la música tradicional i el folk dels Països Catalans.  
RIU Foto: Arxiu del grup

La formació actual dels RIU la integren Marta Barbero (violí i veu), Iu Boixader (contrabaix), Ciscu Cardona (guitarra i veu), Rubén Fajardo (busuqui), Ricard Ros (whistles i gaites), Pau Vinyoles (acordió diatònic) i Xarli Oliver (bateria).

El passat 6 de març, en el marc del seu desè aniversari i del X festival Rubrifolkum, els RIU van presentar a Can Massallera de Sant Boi un dels seus espectacles més especials, RIU x 360, amb un innovador sistema de 'so envolvent i mòbil' i una bona colla de convidats. I ara, després d'aquests mesos d'aturada forçosa, tornen a la càrrega. La seva primera actuació serà en el marc del cicle Músiques Tranquil·les, que organitza la Casa de la Música de Mataró al teatre l'Aliança de la ciutat maresmenca (20.30 h).

Navega per les etiquetes

RiuMataróMúsiques Tranquil·les

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]