Actualitzat el 14/12/2020

Mariola Membrives, artista resident 2021 a l'Ateneu de Banyoles

La cantant i compositora flamenca hi farà tres concerts diferents al llarg de la temporada

L'Ateneu - Centre Municipal d'Estudis Musicals de Banyoles ha donat a conèixer el nom de l'artista resident per al 2021: Mariola Membrives. La cantant cordovesa establerta a Barcelona, així, passarà en repetides ocasions per la capital del Pla de l'Estany per oferir diversos projectes i activitats paral·leles.  
Mariola Membribes

Mariola Membrives ha destacat en els darrers temps per projectes que parteixen de l'arrel flamenca i s'expandeixen per nous territoris. Amb l'inquiet guitarrista nord-americà Marc Ribot, ha revisat les cançons populars andaluses que el poeta Federico García Lorca va harmonitzar i gravar al costat de La Argentinita. També ha fet equip amb el contrabaix Massa Kamaguchi -reelaborant el material de l'Omega d'Enrique Morente i amb el pianista de jazz aflamencat -o de flamenc jazzístic?- Chano Domínguez. De ben segur que tots aquests, i també d'altres projectes, estaran presents al llarg de l'any vinent en un calendari d'actuacions que es donaran a conèixer properament.

La Residència Artística és un projecte promogut per Joventuts Musicals de Banyoles que pretén oferir un acostament diferent entre els intèrprets i el públic, ja que el solista o grup és escollit per protagontizar durant tot un any natural complet un programa divers de concerts i activitats paral·leles. D'aquesta manera, la figura de l'artista resident torna a l'àmbit del flamenc, ja que l'any 2015 va ser la cantant Rocío Márquez.

Navega per les etiquetes

BanyolesMariola Membrives

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]