Actualitzat el 18/01/2021

Ració doble d'Hermanos Cubero

El duo de folk publicarà un àlbum doble el 19 de febrer

Finalment, Proyecto Toribio, el projecte instrumental de Los Hermanos Cubero sobre el violinista Toribio del Olmo, es publicarà de la mà d'un altre treball, Errantes telúricos, ple de col·laboracions. De moment,   
ja pot veure's el clip del primer avançament: "Problemas a los problemas", amb Josele Santiago
Los Hermanos Cubero Foto: Arxiu del grup

Fa ja uns quants anys, Los Hermanos Cubero van començar a donar-se a conèixer pel seu intrèpid empelt de bluegrass i música tradicional castellana. Però, també des de fa molt de temps, s'han fet una personalitat pròpia en què aquestes dues tradicions són dos dels ingredients que fan bullir l'olla. Avui, per damunt de tot, són autors d'unes meravelloses cançons de folk que canten, amb austeritat romancera, als cops i a les alegries que et va propinant la vida.

Així les coses, el proper 19 de febrer veurà la llum un projecte que s'ha anat endarrerint i mutant i que, finalment, tindrà forma d'àlbum doble. D'una banda, Proyecto Toribio, el projecte instrumental fet amb col·laboracions diverses en homenatge al violinista castellà Toribio del Olmo, i que ja vam poder veure en un dels concerts més destacats de la passada Fira Mediterrània de Manresa. De l'altra, com una cara radicalment diferent de la mateixa moneda, Errantes telúricos, presentarà deu cançons pròpies amb la participació d'artistes amics de tota mena: Rocío Márquez, Rodrigo Cuevas, Ara Malikian, Hendrik Rover, Amaia, Christina Rosenvinge, Grup de Espertos Solynieve, Nacho Vegas i Carmen París. L'àlbum doble Proyecto Toribio / Errantes telúricos l'editarà el segell Primavera Labels.

De moment, ja pot veure's el clip del primer avançament, "Problemas a los problemas", amb la col·laboració de Josele Santiago

 

Navega per les etiquetes

Los Hermanos Cuberofolk

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]