Actualitzat el 01/02/2021

Hipnòtica polifonia occitana

El duo Cocanha presenta el disc 'Puput' al CAT i a Olot

Aquest és un Tradicionàrius de quilòmetre zero, donades les circumstàncies. Hi ha, però, algunes perles internacionals. Aquest divendres 5 de febrer (20 h), per exemple, les Cocanha hi presentaran el seu disc Puput (Pagans, 2019), una fascinant i hipnòtica aventura sonora a dues veus i percussions. 
Cocanha, durant el concert a la passada Fira Mediterrània de Manresa Foto: Txus Garcia - Fira Mediterrània

Caroline Dufau i Lila Fraysse són les integrants actuals de Cocanha, un duo de sana radicalitat i sorprenent minimalisme. Canten en occità, combinant repertori tradicional i de creació, i s'acompanyen de panderetes, tambors de cordes i percussió corporal. Amb deu anys de carrera conjunta, actualment presenten el disc Puput. S'han inspirat en aquest ocell de caràcter rebel no només per titular el treball, sinó també per elaborar tot un relat i una defensa de la diversitat davant les normes imposades per la misogínia, pel centralisme, etc. L'endemà de presentar-se al CAT de Gràcia, el dissabte 6 de febrer, les Cocanha actuaran a la sala El Torín d'Olot (20 h).

Una de les millors cançons de Puput és aquesta, el cant tradicional "Colorina de ròsa":


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]