Actualitzat el 30/04/2021

El Cant espiritual, a Barcelona

Carles Dénia du el seu espectacle sobre el darrer poema d'Ausiàs March el 13 de maig al Poblenou

El proper dijous 13 de maig, Carles Dénia presentarà a Barcelona -per fi- el seu espectacle sobre el Cant espiritual d'Ausiàs March, aquell que comença "Puys que sens tu algu a tu no basta, dona'm la mà o pels cabells me lleva...". Serà en el marc del festival Barcelona Poesia al casino l'Aliança del Poblenou. 
Carles Dénia Foto: Dani Álvarez

Carles Dénia va musicar íntegrament el Cant espiritual en un disc, editat l'any 2018, en què els intrincats versos d'aquest poema controvertit i tardà, -on Ausiàs March expressa dubtes, somnis i desenganys amb una profunditat psicològica i una riquesa d'imatges única- es canten amb una música imaginativa que fuig dels estils. L'àlbum va traslladar-se als escenaris amb un muntatge de risc i d'una intensitat especial, no només per l'escenografia i la qualitat dels músics a l'escenari, sinó pel fet que es dona tot el protagonisme als versos de March, sense comentaris ni cap altra distracció.
 
A l'Aliança del Poblenou, acompanyaran el músic de Gandia, en aquesta ocasió, la ballarina Karen Lugo, el guitarrista Darío Barroso, el baix Ismael Alcina, els percussionistes David Domínguez i Aleix Tobias, el pianista Baptiste Bailly i el flautista Andrés Belmonte. L'entrada és gratuïta, però cal reservar-la a partir del divendres 30 d'abril en aquest enllaç.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]