Actualitzat el 05/05/2021

Els Divendres a la Plaça del Rei, en format concert

El popular cicle del barri Gòtic de Barcelona arrenca aquest 7 de maig amb els Flowk

Encara no es pot ballar en grup al carrer. Però tornen els Divendres a la Plaça del Rei, de moment en format de concert. L'històric cicle de ball folk al cor del barri Gòtic de Barcelona, nascut l'any 1984, arrenca la 37a edició aquest 7 de maig amb l'actuació de Flowk.
Flowk

Fins a les portes de l'estiu, els Divendres a la Plaça del Rei es faran en format de concert i l'horari serà de 20 a 21.30h, amb accés gratuït i limitat, mitjançant reserva prèvia. Obriran la ronda, aquest mateix 7 de maig, el grup Flowk, el trio de 'folk fluïd' integrat per l'acordió simètric de Marc del Pino, la mandolina de Xavi Castanys i la guitarra acústica de Ciscu Cardona.

El 14 de maig serà el torn de La gravetat de Coulomb, el trio format recentment pel flabiolaire Pau Benítez, l'acordionista Blai Casals i el graller i clarinetista Manu Sabaté; el 21 de maig, el duet bagenc Aixopluc; el 28 de maig, l'acordionista i percussionista Víctor Pedrol; el 4 de juny, el Naima Trio; l'11 de juny, Mazur, i el 18 de juny, finalment, el cicle primaveral es tancarà amb els solsonins Les Filomenes.

Navega per les etiquetes

Ball folkPlaça del ReiDivendres

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]