Actualitzat el 06/07/2021

Gralles, sacs i ratafia

El Museu de Sant Boi acull un cicle de xerrades i concert al voltant de la tradició

El Museu de Sant Boi de Llobregat fa 10 anys. I una de les maneres com ho celebra és un cicle de xerrades en col·laboració amb el Rubrifolkum al voltant del patrimoni cultural, cada dimecres de juliol als Jardins de Can Torrents. L'entrada és gratuïta, però cal reserva prèvia
Els Travelling Ratafia tancaran el cicle del Museu de Sant Boi

El cicle arrenca aquest 7 de juliol amb una xerrada al voltant de la gralla amb el graller Lluís Gelis Codinach, que comentarà la història, l'evolució i els usos d'aquest instrument. El 14 de juliol, Esteve Dinares parlarà sobre la gralla a Sant Boi i el seu paper acompanyant gegants, castells i balls. El 21 de juliol, tot un teòric i activista del folk als Països Catalans com és Marcel Casellas dissertarà sobre la música tradicional. El 28 de juliol, Francesc Sans reflexionarà al voltant del seu instrument, el sac de gemecs. I com a colofó, el 30 de juliol, en el marc de la diada dels copatrons Sant Nin i Sant Non, protectors dels pagesos, hi haurà concert especial amb el trio santboià Travelling Ratafia, format per Ricard Ros, Luís Peixoto i Marta Barbero.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]