Actualitzat el 02/09/2021

Folk, bureo i paella

El festival Una Nit Folk de l'associació El Mussol, a Albocàsser, del 3 al 5 de setembre

El festival de música i ball tradicional Una Nit Folk, que celebra des de fa 28 anys l'associació El Mussol de Quart de Poblet, fa enguany una edició itinerant. Del 3 al 5 de setembre a l'ermitori de Sant Pau d'Albocàsser, hi haurà tres dies de balls, música d'arrel, àpats populars i rutes pel territori.
Els Tres Fan Ball, a la Trodada d'Acordionistes d'Arsèguel del 2021 Foto: Arxiu del grup

El divendres 3 de setembre es presentarà la Suite Sant Pau, després d'un sopar i de pa i porta. El dissabte 4 hi haurà el gros de les activitats, amb tallers de ball en què participarà el grup aragonès La Chaminera, que també oferirà la sessió infantil del matí -Una Nit Folketa–, i, després de dinar paella, bureo amb els Ausaes Bugaes i ball final amb els històrics Tres Fan Ball. Diumenge 5, finalment, es faran diversers rutes pels voltants de Sant Pau: a Sant Joan de Nepomucé, al Mas de les Calçades i una 'passejada botànica' per la zona. Totes les activitats són gratuïtes, però cal fer la inscripció prèvia en aquest enllaç.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]