Actualitzat el 10/09/2021

Neix el Desvarío a Nou Barris

La societat El Dorado i el districte barceloní organitzen un nou festival, del 16 al 19 de setembre

El districte barceloní de Nou Barris ha estat històricament fèrtil pel que fa al flamenc, que s'hi ha conreat tant en festivals, com en penyes i a nivell veïnal. La tradició augmenta una mica més aquest setembre: neix un nou festival fruit de la col·laboració entre el districte i la societat flamenca barcelonina El Dorado. 
El Mati

El nou festival es diu Desvarío, Flamenco 21 Nou Barris i, en la primera edició, inclourà tallers, conferències i concerts. El divendres 17 de setembre, a la Sala de Plens del Districte, l'activista i estudiós José Luis Ortiz Nuevo farà la conferència "El flamenco, un arte popular moderno" (19 h), que precedirà el concert del cantaor barceloní Matías López 'El Mati' (21 h), acompanyat al Pati del Districte de dos dels seus còmplices habituals, el guitarrista Óscar Lago i el percussionista Javier Rabadán.

L'endemà, dissabte 18, al mateix escenari tindrà molt de pes l'art de Jerez, perquè es començarà amb el cantaor David Lagos i el seu germà guitarrista Alfredo Lagos (21 h), i després hi haurà ball i percussió amplis i heterodoxos de la mà de Leonor Leal i Antonio Moreno.

Finalment, el Desvarío culminarà aquesta primera edició el diumenge 19 de setembre amb l'actuació
del cantaor Jesús Méndez, la guitarra de Dani de Morón i el ball de Patricia Guerrero (21 h).

Més informació i reserves a barcelona.cat/noubarris.

Navega per les etiquetes

BarcelonaNou BarrisEl Doradoflamenc

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]