Actualitzat el 18/11/2021

El Circuit Folc arriba a Girona

La Gravetat de Coulomb i i Laura Esparza i Carlos Esteban actuen a la Casa de Cultura

El Circuit Folc arriba aquests dies a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona. Aquest dijous 18 de novembre hi actuarà el trio La Gravetat de Coulomb, mentre que l'endemà, divendres 19 de novembre, serà el torn del duet valencià format per Laura Esparza i Carlos Esteban. Tots dos concerts, a les 20 h.
La Gravetat de Coulomb, a la passada Fira Mediterrània de Manresa Foto: Txus Garcia

El Circuit Folc, que cada tardor recorre el territori amb una programació de música d'arrel i folk, desembarca durant dos dies a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona. Aquest dijous 19 de novembre hi actuarà La Gravetat de Coulomb, el trio format per Manu Sabaté (clarinet baix), Pau Benítez (flabiol i tamborí) i Blai Casals (diatònic jasband). Presentaran el seu primer disc, E pur si balla (Seed Music, 2021), on abracen i rebreguen amb 'carinyo' patrons de la música tradicional: rumbes, jotes, boleros, contrapassos, valsos, masurques...

L'endemà divendres, prendrà el relleu el duet format pels valencians Laura Esparza i Carlos Esteban, que estrenen el seu segon disc, Espais (Primavera d'Hivern, 2021), publicat després de guanyar l'any passat el Concurs Sons de la Mediterrània. Un altre concert del Circuit Folc a Girona, el dels mallorquins Clara Fiol i Joan Vallbona, estava programat per al 5 de novembre, es va haver de cancel·lar per indisposició d'un dels components i es reprendrà a la nova temporada de concerts de la Casa de Cultura, el 2022.

Navega per les etiquetes

La Gravetat de CoulombCircuit Folc

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]