Actualitzat el 18/01/2022

Una guitarra jazzística i mediterània

Estrenem "Go", clip d'avançament del primer disc del guitarrista Carles Gutiérrez

El jazz i el caliu mediterani convergeixen a "Go", composició del guitarrista Carles Gutiérrez, el clip de la qual estrenem a Sons de la Mediterrània. La peça formarà part del seu primer disc com a solista, Tot és ara (Segell Microscopi, 2022), que es presentarà el 13 de març a la sala Padró de Cornellà de Llobregat. 
Carles Gutiérrez Foto: Marina Conill

Carles Gutiérrez deixa en aquesta ocasió la guitarra de jazz que toca habitualment i abraça l'espanyola. L'acompanyen Martí Hosta (bateria), Jordi Mestres (contrabaix) i Joan Mas (saxo). Pel que fa la producció, ha anat a càrrec del mateix Carles Gutiérrez i del també guitarrista Pau Figueres. "Go" formarà part del disc Tot és ara, que es publicarà el 3 de febrer, i la presentació oficial serà el 13 de març a la sala Padró de la ciutat del guitarrista, Cornellà de Llobregat.  Carles Gutiérrez va començar a tocar de forma autodidacta. Posteriorment va formar-se al Conservatori del Liceu, i ha tingut com a mestres Jordi Bonell, Dani Pérez i David Mengual, entre altres. El seu camí va molt vinculat al jazz, però alhora s'ha interessat i deixat influir per moltes altres músiques. Després de tocar i compondre amb multitud de grups i projectes, amb el disc Tot és ara vol mostrar una combinació personal de jazz, pop, música mediterrània i sons d'arrel. 

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]