Actualitzat el 08/02/2022

Tanxugueiras i Balkan Paradise Orchestra, a les Festes de Primavera de L'Hospitalet

Actuaran a la Farga el 22 d'abril

Les Festes de Primavera de L'Hospitalet de Llobregat tindrà en el pla musical una data assenyalada, amb un concerts de gran format a la Farga. El 22 d'abril, hi actuaran les gallegues Tanxugueiras, precedides de les catalanes Balkan Paradise Orchestra.
Tanxugueiras Foto: Rocío Cibes

Una mica abans de l'esclat de projecció que els va suposar la participació al Benidorm Fest i tot l'afer eurovisiu que s'en va derivar, el nom de Tanxugueiras circulava entre els afeccionats al folk com una de les formacions que estava renovant més intensament la tradició de les pandereiteiras gallegues. L'octubre passat, a la Fira Mediterrània, van fer el seu primer concert a Catalunya, i el proper 22 d'abril, convertides ja en referents de la nova música d'arrel, el trio format per Sabela Maneiro, Aida Tarrío i Olaia Maneiro actuaran a la Farga de L'Hospitalet de Llobregat, en el marc de les Festes de la Primavera, i precedides per un altre grup que ha trencat esquemes, amb la seva visió dels sons de fanfàrria i les tradicions balcàniques, les catalanes Balkan Paradise Orchestra, qui precisament també han actuat en diverses ocasions a la Fira Mediterrània: el 2017, com a finalistes del Concurs Sons de la Mediterrània, i el 2018, ja com a guanyadores i presentant el primer disc: K'ataka (Microscopi, 2018).

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]