Actualitzat el 07/06/2022

Randellaires, 21 anys de trajectòria

El dissabte 11 de juny faran un concert amb amics que han format part de la seva història

El proper dissabte 11 de juny, Ripoll acollirà la festa-concert d'aniversari del grup Randellaires, que comptarà amb les actuacions de Marcel Làzara i Sergi Carbonell –exmembres de Txarango Les Cantarines i Miquel Gil.
Randellaires

El proper dissabte 11 de juny, a partir de les 22 h, i amb entrada gratuïta, la plaça del Monestir de Ripoll acollirà un concert molt especial. amb la celebració dels 21 anys de Randellaires. El grup de música tradicional i folk del Ripollès estarà acompanyats d’amics i artistes que han format part de la seva trajectòria musical.

Aquest concert serà una celebració al costat d'amics que han format part de la seva vida musical, com la dels artistes ripollesos Marcel Làzara o Sergi Carbonell –exmembres de Txarango –, Les Cantarines i el cantant valencià Miquel Gil. La nit festiva de Randellaires comptarà també amb la representació de diferents danses del Ripollès, com la Dansa dels Clavells de Ripoll o el Ball Cerdà de Matamala, el ball del Gegant de Plafalgars de Vallfogona de Ripollès, els Capgrossos Eudald i Maria de Ripoll, els Goigs de Santa Truja de Ribes de Freser i el Ball de la Mort del Porc de l’Esbart Eudald Coma. Els Randellaires posaran la banda sonora en totes les actuacions que es representin durant l’acte, ja que formen part del seu repertori habitual.

Randellaires van néixer l’any 2001 amb la inquietud de divulgar el cançoner del Ripollès amb un estil musical més contemporani i alhora donar-les a conèixer de nou al públic de la comarca, des del més petit fins al més gran. En aquesta trajectòria el grup ha editat tres discos de música tradicional catalana: A suara (Quimera Records, 2015), Terradesús (Quimera Records, 2007) i Entemarrats (Quimera Records, 2012). 

Navega per les etiquetes

RipollRandellaires

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]