Actualitzat el 08/06/2022

Guitarra brillant

Estrenem "Que brillis com brilles", clip d'avançament del nou disc de Feliu Gasull

Aquest divendres 10 de juny es publica un nou disc del gran guitarrista Feliu Gasull: Pit roig (Segell Microscopi, 2022). Una de les peces que el conformen és "Que brillis com brilles", sobre un text d'Enric Casasses i amb la veu de Carme Canela. El clip ja el pots veure a Sons de la Mediterrània.
Feliu Gasull

Pit roig són 17 peces centrades en la guitarra on Feliu Gasull i Altisent (Barcelona, 1959) desplega una gamma de recursos sorprenent i incessant, fins al punt que sovint oblides que estàs escoltant una guitarra i pensaries que algú està tocant un piano... o dirigint una orquestra. El disc, produït per Víctor Cortina, es passeja per preludis meditatius, passatges de serenitat descriptiva combinats amb altres de més rítmics (dels patrons flamencs al konnankkol de l'Índia), una versió pròpia d'"El cant dels ocells"... i una cançó final, "Que brillis com brilles" –sobre un poema d'Enric Casasses i amb la veu de Carme Canela–, sobre la qual s'ha fet aquest videoclip: 

Navega per les etiquetes

guitarraFeliu GasullPit roig

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]