Actualitzat el 04/10/2022

Aixada aixeca terra...

Estrenem "La barraqueta", del duo De_paper

Música, titelles, il·lustració i teatre es fonen en la proposta del duo De_paper. Coincidint amb la presentació de Miranius, l'aventura d'habitar el món a la Fira Mediterrània, estrenem "La barraqueta", clip d'una de les cançons que formaran part del seu proper disc, banda sonora d'aquest espectacle.
Imatge del clip de "La Barraqueta"

La companyia De_paper són Núria Lozano (música) i Joan Alfred Mengual (escenografia, il·lustració i titelles). El clip de "La barraqueta", avançament del que serà el seu tercer disc, va gravar-se a la barraqueta del tio Fernando, a la Ribera del Xúquer, ha estat realitzat per Tourmalet i –en la línia de l'espectacle del qual forma part, Miranius – posa en valor l'herència de la terra, l'equilibri i l'encaix de la vida senzilla com a llegat. De la mateixa manera, la música, que és una adaptació de la cançó tradicional "La barraqueta", parteix de les arrels i combina sons orgànics com la guitarra –que toca Arnau Berenguer–, les castanyoles i la veu amb sonoritats electròniques, sintetitzadors, loops i filtres.Aquest senzill formarà part del disc Miranius, que publicaran en els propers mesos i que seguirà la
mateixa línia musical que els anteriors –Musiquetes de paper, Dins la panxa del llop–, barrejant arrels i modernitat, acústica i electrònica amb fluïdesa, de manera elegant i natural. Totes les cançons del disc –produït per Oriol Cases i Núria Lozano, amb 'acompanyament espiritual' de Carles Belda– es podran sentir en directe a la sala Els Carlins de Manresa el divendres 7 d'octubre, a les 9.30 h i a les 11 h, en el marc de la Fira Mediterrània, on De_paper, presentarà el seu nou espectacle teatral Miranius, l'aventura d'habitar el món. Aquest espectacle va ser estrenat a la passada Mostra d'Igualada, on van guanyar el premi Xarxa Alcover “per la indiscutible qualitat artística, plàstica i musical i pels valors que transmet sobre la coexistència de les diverses espècies animals amb l'home”.

De_paper Foto: Txus Garcia

Navega per les etiquetes

La barraquetaDe Paper

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]