Actualitzat el 04/11/2022

Dissabte amb triple ració de Circuit Folc

Aquest 5 de novembre, concerts a Les Borges Blanques, Tarragona i Barcelona

Aquest dissabte 5 de novembre al vespre, Gerard Piqué jugarà el seu darrer partit al Camp Nou (per si no ho sabíeu). Ep, però a Catalunya hi passaran més coses alhora. Per exemple, hi haurà triple ració de Circuit Folc, amb Anna Ferrer, Fetus i el duo format per Jaume Arnella i Biel Majoral.
Anna Ferrer Foto: Sílvia Poch 

A les 20.30 h, el Circuit Folc desembarca al CAT de la Vila de Gràcia de la mà de la cantant menorquina Anna Ferrer, que hi presentarà el seu espectacle Parenòstic, on combina creacions pròpies i tonades tradicionals, tota sola a l'escenari. Mitja hora després, a les 21 h, a la Capsa de Música de Tarragona, el grup Fetus seguirà amb la gira de presentació de La serra dels perduts (Bankrobber, 2022), el seu disc més folk, al costat de l'acordionista Carles Belda i els whistles de Ricard Ros. I a Ponent? Doncs que una mica més tard, a les 23 h, al Cafè Slàvia de Les Borges Blanques hi trobarem fent equip dos pesos pesants de la cançó popular als Països Catalans, dels romanços i de la tradició oral: el català Jaume Arnella i el mallorquí Biel Majoral

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]