Actualitzat el 14/11/2022

Xeremiers i lutiers a sa Pobla

L'emblemàtica trobada celebra la XXVII edició del 18 al 20 de novembre

Com cada tardor, l'Associació Cultural Albopàs de sa Pobla organitza la seva emblemàtica i tradicional Trobada de Xeremiers. La XXVII edició es farà del 18 al 20 de novembre i comptarà entre altres activitats amb el concert del sacaire vallenc Francesc Sans.
Francesc Sans Foto: Carles Cubos

La trobada d'enguany arrencarà el divendres 18 de novembre a la Fundació ACA (18 h) amb un col·loqui amb el cornamusaire –i vell amic de la trobada poblera– Francesc Sans. El mateix músic serà l'encarregat, l'endemà dissabte 19 de novembre, de protagonitzar el concert de la trobada a Sa Congregació (22 h), on hi presentarà el disc L'infinit (Segell Microscopi, 2021), un treball amb el qual ha situat el so de la cornamusa en el centre de la música popular d'arreu dels Països Catalans.

El diumenge 20 de novembre, finalment, tindrà lloc la trobada pròpiament dita. A partir de les 9 h, a la plaça Major, sonaran els xeremiers i es farà la fira de lutiers. I a les 14 h, a Can Quic, el dinar de germanor xeremiera posarà el punt final a la trobada com cal, amb arròs brut pobler.  

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]