Actualitzat el 21/11/2022

El Circuit Folc arriba a la Vall d'en Bas

Hi actuaran Mar Grimalt i el duo format per Jaume Arnella i Biel Majoral

El Circuit Folc arriba en la seva dissetena edició a la Vall d'en Bas. I ho farà amb un parell de concerts, tan diferents entre si com interessants. El divendres 25 de novembre, actuarà la jove cantautora felanitxera Mar Grimalt, mentre que el 6 de desembre serà el torn dels il·lustres veterans Jaume Arnella i Biel Majoral
Mar Grimalt a la passada Fira Mediterrània de Manresa Foto: Txus Garcia / Fira Mediterrània

Aquest divendres 25 de novembre el Circuit Folc arriba a la Vall d'en Bas, concretament al centre de cultura i natura Can Trona, amb el concert de la cantautora felanitxera Mar Grimalt (20 h, taquilla inversa). Després de captivar el públic de la passada Fira Mediterrània de Manresa, la cantautora guanyadora del concurs Sons de la Mediterrània 2022 continua presentant el material que ha de donar forma, ben aviat, al seu primer disc, Espurnes i coralls (Segell Microscopi, 2023), i que reflexiona al voltant dels patrimonis heretats, de la poesia i de la música d'arrel. A l'escenari, l'acompanya al teclats i les segones veus Ada Elionor. El concert s'organitza conjuntament amb les Mum's d'en Bas. Com que el mateix 25 de novembre és el dia internacional contra la violència de gènere, l'acte començarà amb la lectura d'un manifest oficial.

La segona proposta del Circuit Folc en aquest encantador racó de la Garrotxa serà el dimarts 6 de desembre i oferirà la possibilitat de veure 'juntes i barrejades' dues personalitats entranyables de la música popular als Països Catalans: el català Jaume Arnella i el mallorquí Biel Majoral. Després de triomfar en la cloenda del festival Càntut de Cassà de la Selva -de la mà del Circuit Folc–, els dos músics duran a Can Trona, el seu repertori compartit, tan reivindicatiu com divertit. I a més, faran de pregoners en la popular fira de Sant Nicolau de Mallol, una de les viles que formen el municipi de la Vall d'en Bas, que es fa cada 6 de desembre i que inclou entre altres activitats el ball de la Bruixa Estruga.  

Circuit Folc a Ponent
El proper cap de setmana també hi haurà Circuit Folc a les comarques de Ponent. La mateixa Mar Grimalt actuarà al Cafè Slàvia de les Borges Blanques la nit del dissabte 26 de novembre, mentre que l'endemà, diumenge 27 de novembre, la menorquina Anna Ferrer actuarà a l'Espai Orfeó Lleidatà de la capital del Segrià. 

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]