Actualitzat el 23/12/2022

El balancí de Bum Ditty

Els guanyadors del Concurs Sons celebren el seu cinquè aniversari amb un medley especial

Aquest 23 de desembre es compleixen cinc anys justos del primer concert com a duo de Bum Ditty. Va ser al Ruta 66, a Sant Andreu del Palomar. Allà va començar un projecte que ha anat incorporant músics i que va guanyar el Concur Sons. Per celebrar l'aniversari, presenten un clip-medley de tres cançons.


El que va començar com a duo i amb concerts participatius compartits a Sant Andreu, és avui un quintet. A més de Joana Gumí (violí i veu) i Ned Somerville (banjo i veu), hi toquen Jon Carran (baix), Pau Gurpegui (bateria) i Sebastià Gris (guitarra). Després de guanyar el Concurs Sons a la pasada Fira Mediterrània de Manresa, al llarg del 2023 actuaran en diversos escenaris de festivals folk. El primer, ben aviat, al Tradicionàrius. Per anar fent boca, "Balancí", el medley que avui presenten reuneixe tres cançons que la Joana i en Ned van aprendre de la violinista de bluegrass i old time music Tatiana Hargreaves, un 10 de desembre de fa cinc anys a la jam de La Sonora de Gràcia.

Navega per les etiquetes

Bum Ditty

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]