Actualitzat el 21/03/2023

Cardedeu mira a llevant

La vuitena edició de Labyrinth Catalunya ofereix seminaris i concerts del 5 al 9 d'abril

Labyrinth Catalunya, la trobada de seminaris i concerts al voltant de les músiques de l'Orient Mitjà i de la Mediterrània que va néixer a partir del model original establert a Creta per Ross Daly, celebrarà la vuitena edició entre els propers 5 i 9 d'abril. De l'Anatòlia a l'Índia, un ventall de sons infinits.
Yasamin Shahhosseini, Christos Barbas i Aniol López són tres dels participants d'aquesta edició

Totes les activitats d'aquesta edició tindran lloc al nou centre cultural de Cardedeu, la fàbrica de cultura Textil Rase. Pel que fa als seminaris, n'hi haurà de cant kurd i d'Anatòlia amb la cantant Eléonore Fourniau, de música iraniana amb la llaüdista Yasamin Shahhosseini, de cant dhrupad i música clàssica índia amb la vocalista Pelva Naik, de tècniques i música de daf amb el percussionista Aniol López, de música modal en grup amb Christos Barbas –codirector artístic de Labyrinth Catalunya– i de tambors bendir i riq amb Zohar Fresco.

Tots aquests músics, i alguns altres, participaran també en la programació de concerts que es desenvoluparan en paral·lel cada vespre: el divendres 7 d'abril, hi haurà concert de dhrupad i música clàssica índia a Tèxtil Rase; el dissabte 8, es presentarà a la plaça de Sant Corneli la nova Orquestra Mediterrània de Cardedeu, punt de trobada de músics i estils diversos que participen a la trobada; i el diumenge 9, finalment hi haurà un concert doble a Tèxtil Rase, amb una primera part en què Eléonore Fourniau i Efrén López oferiran un repertori de cançons d'Anatòlia, i una segona en què Yasamin Shahhosseini, Christos Barbas i Aniol López s'endinsaran en els camins de la música modal contemporània.

Navega per les etiquetes

CardedeuLabyrinth Catalunya

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]