Actualitzat el 28/04/2023

Pete Seeger torna a navegar per l'Ebre

Músics i activistes el recordaran a Benifallet pel seu aniversari

El proper 3 de maig, Pete Seeger faria 104 anys. L'Associació Amics de Pete Seeger de Catalunya el recordarà amb tallers, concerts i una navegació en llagut pel riu Ebre per recordar el poder transformador de les seves cançons i la seva lluita mediambiental en favor de la protecció del riu Hudson.
Pete Seeger

Les trobades al riu Ebre per recordar el cèlebre folksinger van començar l'any 2019, amb motiu del seu centenari, i ja han esdevingut una petita tradició. Una passejada-cantada a bord del llagut 'Benifallet' és una de les activitats emblemàtiques d'una jornada amb què els seus impulsors reivindiquen el poder transformador de la cançó, així com la lluita que Seeger va mantenir, navegant amb el vaixell Crearwater, per descontaminar el riu Hudson, a l'estat de Nova York.

Els actes del 3 de maig a Benifallet començaran a les 11 h amb la passejada fluvial i la trobada de tots els músics i activistes arribats d'arreu de Catalunya. Havent dinat, a les 16 h, tindrà lloc la festa-concert a la vora del riu, oberta al públic en general i en especial als xiquets. L'activitat anirà precedida d'un seguit d'actes paral·lels que tindran lloc a Tortosa, destinats a conèixer la figura de Pete Seeger: una xerrada-col·loqui sobre la música que va salvar un riu, i dos tallers de cançons. Totes aquestes activitats tindran lloc a l'Espai de la Jota, a l'antic Escorxador de Tortosa els dies 30 d'abril i 1 i 2 de maig.

Navega per les etiquetes

Arturo GayaEbrePete Seeger

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]