Jordi Martí Fabra | Actualitzat el 15/11/2023

Joves veus amb el Circuit Folc al Càntut

Hi actuaran Noèlia Llorens 'Titana' i Alidé Sans

S'acosta una nova edició del festival Càntut a Cassà de la Selva i, com els darrers anys, el Circuit Folc hi col·laborarà programant dues actuacions. Aquest cop, dues veus joves, femenines i emergents: les de la cantaora de Godella Noèlia Llorens 'Titana' i la de la cantautora aranesa Alidé Sans
Noèlia Llorens 'Titana' a la passada fira Trovam de Castelló Foto: Clàudia Marconell / Fira Trovam

Noèlia Llorens 'Titana' actuarà el diumenge 19 de novembre a les 12 del migdia a La Sala del Centre Recreatiu. Després de triomfar recentment als escenaris de la Fira Mediterrània de Manresa i la Fira Trovam de Castelló de la Plana, a Cassà de la Selva es presentarà acompanyada de Susana Díaz (percussions i vents tradicionals), Pepe Martínez (guitarra i guitarró), Eugènia Clàudia Perucho (contrabaix) i Jordi Sanz (bandúrria, mandolina i viola de roda). Junts desplegaran el repertori del primer disc de la cantaora, Titana (RC Studio, 2022), amb malaguenyes, boleros, seguidilles, cants de batre, fandangos, jotes, cuplets de magatzems... plenes de força, presentades amb un gran sentit didàctic per aquesta carismàtica cantant de Godella i enriquides amb versos de collita pròpia per parlar del món actual i criticar el que convingui.

Alidé Sans

L'altra artista present al Càntut de la mà del Circuit Folc serà la cantautora aranesa Alidé Sans, que també va causar sensació a la passada Fira Mediterrània de Manresa i actuarà al Pati de Can Trinxeria el dissabte 18 de novembre a les nou del vespre. Després que l'any passat fos una de les protagonistes dels dinars de cantadors del festival, aquest cop presentarà un nou projecte, Arraïtz, acompanyada per una potent banda integrada per Pol Alonso (bateria i percussions), Gerard Farré (teclat i veus), Núria Llobet (violí elèctric i veus) i Virgi Borràs (guitarra elèctrica i veus), amb un repertori que du al terreny festiu i ballable vuit cançons occitanes de tradició oral. 

Navega per les etiquetes

CàntutCircuit FolcAlidé SansTitana

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]