Etiqueta folk souvenir

Cinc dimecres d'agost

El Música a la Vila del Vendrell celebra la 30a edició amb música tradicional de tots els colors

Com cada any, el Música a la Vila del Vendrell omplirà de músiques tradicionals la plaça del Tívoli cada dimecres d'agost. I com que enguany n'hi haurà cinc, de dimecres, i a més en dos casos hi haurà programa doble, el cicle es presenta ben carregat de bona música per celebrar la trentena edició. 

El folk és per viure'l

Crònica de l'actuació de Joana Gomila i Folk Souvenir al Tradicionàrius

Alguna cosa important està passant... Feia temps que no vèiem crèixer l'entusiasme entre l'afició d'aquesta manera. Joana Gomila i el projecte Folk Souvenir aixequen il·lusió al seu pas, com la pols a l'era. El passat dijous 16 de febrer van actuar al CAT de Gràcia, en el marc del Tradicionàrius. 

Folk i transformacions

Joana Gomila presenta Folk Souvenir aquest 16 de febrer al Tradicionàrius

Més d'un i més de dos han assenyalat el projecte Folk Souvenir, amb la cantant manacorina Joana Gomila al capdavant, com un dels esdeveniments més estimulants i il·lusionants dels darrers temps al folk català. Avui, dijous 16 de febrer, es presenten al festival Tradicionàrius (CAT, 21.30 h).

Novembre folk a Palma

Grollers de Sa Factoria i Roba Estesa, a la Feixina aquest dissabte 12 de novembre

'El nostre folk en un mes'. És el lema del Novembre Folk, el mes d'activitats vinculades a la música d'arrel que organitza l'àrea de cultura de l'Ajuntament de Palma. Aquest cap de setmana el cicle PalmaFolk durà al teatre Mar i Terra les actuacions de Folk Souvenir, Roba Estesa i Grollers de sa Factoria.

Sa ximbomba capgirada

Joana Gomila presenta 'Folk Souvenir' a Palma i Manacor

Tonades de feina i cançons tradicionals mallorquines fantàsticament capgirades, rebregades i enlairades per cinc joves músics que es mouen com peix a l'aigua entre el folk i el jazz. Joana Gomila presenta el seu Folk Souvenir (Bubota, 2016) al Teatre Mar i Terra de Palma (11 de novembre, 21 h) i al Teatre Municipal de Manacor (13 de novembre, 19 h).
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]