Etiqueta liceu

Per Sant Joan, Bob Dylan al Liceu

Hi actuarà el 23 i el 24 de juny

La promotora The Project ha anunciat que Bob Dylan actuarà al Gran Teatre del Liceu de Barcelona durant dos dies consecutius, el 23 i 24 de juny, dins del festival Guitar BCN. El llegendari cantautor folk i Nobel de Literatura hi presentarà en directe el seu darrer disc, Rough and Rowdy Ways.

Petitet protagonitza el nou documental de Carles Bosch

Es presenta aquest dimecres 16 de maig al DocsBarcelona

El documentalista Carles Bosch retrata la història de Petitet a través del documental Petitet, el rumbero que va prometre l'impossible, que aquest dimecres 16 de maig s'estrena al festival DocsBarcelona, a Aribau Multicines. A més, el 8 de juny serà a les cartelleres catalanes amb la distinció El documental del mes.

Del Liceu a l'Havana

Els Marsupialis animen el ball de Carnaval al CAT aquest divendres 24 de febrer

El quintet Marsupialis reformula enguany el seu ball de Carnaval –basat en els èxits de meitat del segle XIX que animaven el Carnaval al Gran Teatre del Liceu– i presenta aquest divendres 24 de febrer al CAT (22 h) el concert El meu besavi va anar a Cuba, on incorporen composicons del músic Felip Grau Solé

Caníbals al Liceu

Caetano Veloso i Gilberto Gil sacsegen el teatre barceloní amb dues veus i dues guitarres

Amb dues veus, dues guitarres i 27 cançons, Caetano Veloso i Gilberto Gil es van cruspir el Gran Teatre del Liceu el passat 13 de juliol. No va caldre res més. Va ser en el marc del Guitar Festival Barcelona i amb motiu del mig segle de carrera que enguany commemoren els dos astres bahians.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]