REMEMBER THE FALL

Guanyadors del Concurs de Música Jove 2015

Entrevista a  Remember the Fall, grup de pop-punk de Montgat, guanyador del concurs en la categoria A, dirigida a grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys.

Oppossed

Guanyadors de l'11è Concurs de Música Jove del Maresme

Entrevistem Oppossed, grup de trash mètal de Montgat, guanyador del concurs en la categoria B, dirigida a grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys.

Remember The Fall i Oppossed, guanyen el Concurs de Música Jove

La final es va celebrar dissabte 28 de novembre al CC La Fàbrica de Cabrils

A la final del 11è Concurs de Música Jove, també van actuar els grups Remolke del Masnou i Udol de Vilassar de Mar, finalistes en la categoria A (grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys), i Som Guineus de Montgat i Balheim de Vilassar de Mar, finalistes en la categoria B (grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys).

Finalistes del 11è Concurs de Música Jove

Els finalistes de les dues categories actuaran el directe el dissabte 28 de novembre al Centre Civic La Fàbrica de Cabrils

Remember The Fall de Montgat, Remolke del Masnou i Udol de Vilassar de Mar, són els finalistes en la categoria A (grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys). Pel que fa a la categoria B (grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys), els finalistes han estat Som Guineus de Montgat, Balheim del Vilassar de Mar i Oppossed de Montgat. La final en directe es realitzarà el dissabte 28 de novembre al Centre Civic La Fàbrica de Cabrils a partir de les 19:00 hores.

Concurs de Música Jove 2015

Nova edició del certamen dirigit als nous valors musicals

Els serveis de Joventut de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, organitzen la 11a edició del Concurs de Música Jove, iniciativa dirigida als músics novells d'aquestes localitats.

The Rooftops

Guanyadors en la categoria de majors de 20 anys del Concurs de Música Jove

El quartet amb seu a Montgat, sorprén per la seva proposta orientada al rock del anys 70 del segle passat. El grup sap jugar les seves cartes musicals i en un futur no massa llunyà volen anar a viure i empapar-se de música a Anglaterra.

Un Gos Robant

Guanyadors en la categoria de menors de 20 anys del Concurs de Música Jove

Un Gos Robant són una multiformació de Vilassar de Mar, alumnes avantatjats dels ritmes de fusió i caribenys. El reggae, l’ska i els ritmes llatins, alimenten les seves inquietuts musicals, confeccionant un repertori festiu i reivindicatiu.

Un Gos Robant i The Rooftops, guanyadors del 10è Concurs de Música Jove

La final en directe es va celebrar dissabte 26 de juliol a l'Espai Escènic de Ca n'Humet del Masnou

A la final van actuar Eros a.k.a. 47 & Dj Jp de Cabrils i Un Gos Robant de Vilassar de Mar, finalistes en la categoria A (grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys), i The Rooftops de Montgat, Dèria del Masnou i Allanamiento del Masnou, finalistes en la categoria B (grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys).

Finalistes del 10è Concurs de Música Jove

Els finalistes de les dues categories actuaran el directe el 26 de juliol a l'Espai Escènic de Ca n'Humet del Masnou

Eros a.k.a. 47 & Dj Jp de Cabrils, Estramers del Masnou i Un Gos Robant de Vilassar de Mar, són els finalistes en la categoria A (grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys). Pel que fa a la categoria B (grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys), els finalistes han estat The Rooftops de Montgat, Dèria del Masnou i Allanamiento del Masnou. La final en directe es realitzarà el dissabte 26 de juliol a l'Espai Escènic de  Ca n'Humet del Masnou a partir de les 19:00 hores,

Grups seleccionats 10è Concurs de Música Jove

Acaba el termini d'inscripcions amb 10 grups presentats

Un Gos Robant i Caribús de Vilassar de Mar, Oppossed i Rooftops de Montgat, Eros Aka 47 & Dj Jp de Cabrils,  i Déria, Exili, Estramers, Allanamiento i Through The Lies del Masnou, són els grups seleccionats del 10è Concurs de Música Jove 2014, organitzat pels Departaments de Joventut dels Ajuntaments d'Alella, Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar. El 18 de juliol sabrem els finalistes de les dues categories del concurs.
Pàgina 2 de 3
< AnteriorSegüent >