Imatges en moviment

El fotògraf Juan Miguel Morales debuta en el món audiovisual amb els clips de VerdCel i Enric Hernàez

| 04/03/2015 a les 14:59h

Milers de músics dels Països Catalans han passat per l'objectiu de Juan Miguel Morales després de dues dècades de treballar en l'ofici. La seva passió per la música i la imatge l'ha dut a fer un pas més i a endinsar-se en el món de la imatge en moviment. El fotògraf ha realitzat els nous videoclips de VerdCel i Enric Hernàez


Moltes imatges de les revistes del Grup Enderrock, del festival BarnaSants i de nombrosos projectes discogràfics porten la firma de Juan Miguel Morales. Ara el fotògraf es llança a fer videoclips: "El meu amor per la música i la imatge ha fet que en tots aquests anys cada projecte hagi significat una aventura, un petit repte, mirar d'entendre el projecte musical de l'artista en qüestió i transformar-ho en una imatge que aconsegueixi comunicar-ho". 

Ara, de manera natural i inevitable, aprofitant les noves tecnologies s'aventura a realitzar vídeos musicals. D'una banda ha treballat amb la cançó "Sonell" d'Enric Hernàez, del seu darrer disc, Cançó per a Helena (Picap, 2014). El cantautor interpreta el text de Brossa en blanc i negre, reproduint l'ambient elegant de la sessió fotogràfica que li va fer el mateix Morales.

Pel que fa a VerdCel, la cançó escollida és "Inici de càntic en el temple", una adaptació del poema de Salvador Espriu que va musicar Raimon: "He jugat amb l'ombra del moviment de les seves mans i la seva expressivitat als escenaris, remarcant el missatge de la cançó", explica Morales. 
 
Arxivat a: Enderrock