Girona es prepara per als Premis Enderrock

Concerts, entrevistes amb públic i moltes activitats musicals abans de la gala

| 20/03/2015 a les 07:00h

La gala dels Premis Enderrock arriba a Girona la nit del 26 de març, però no serà l'única cita a la ciutat. Les entrevistes amb el públic de diversos grups, com Blaumut o Cris Juanico, concerts i la projecció del documental Ovidi Monllor. Crònica d'un artista són algunes de les activitats programades abans del 26 de març.
Girona Foto: Xavier Mercadé 

Girona acollirà dues jornades de música en viu que escalfaran l'ambient per a la gala dels Premis Enderrock el proper 26 de març. Dissabte 21 de març la plaça de Sant Feliu es converteirà en l'escenari dels concerts de Girona Districte Musical, amb Joan RoviraJordi Ninus i Copa Lotus al matí, i Quart Primera –amb el nou disc Neurones a punta d'un iceberg (Satélite K, 2015) acabat de sortir del forn–, Sense Sal, Xevi SF i Miquel Abras a la tarda. El diumenge 22 l'escenari es traslladarà a la plaça de Calvet i Rubalcaba (plaça del Lleó), on sonaran Els Flipats i Patch –amb nou disc–, Pearson, Pantaleó, Manuela KantCrossing i Bonobos. Aquest darrer grup el dia 26 recollirà el Premi Enderrock al millor artista revelació del 2015, segons el públic. 

Al llarg de la setmana Girona serà la seu de múltiples actes, que faran de prèvia a la gala dels Premis Enderrock. Una de les propostes són les entrevistes amb el públic, que s'han organitzat juntament amb el Festival Strenes. Blaumut i Cris Juanico es posaran a mans de la gent el 23 de març, Els Catarres hi seran l'endemà per parlar del seu Big Bang (Músic Global), i Ebri Knight passaran l'última prova de foc abans del seu primer directe el 17 d'abril. 

Quan fa 20 anys que Ovidi Montllor va marxar de vacances, no s'ha volgut tancar la setmana musical sense recordar-lo. El documental Ovidi Montllor. Crònica d'un artista, realitzat el 2005 per Pere Pons, serà projectat el 24 de març a la botiga Moby Disk. Al mateix lloc, l'endemà es presentaran les activitats de l'Any Xavier Cugat. 

Per posar punt i final a la setmana, a partir de les 16 h del dijous 26 la plaça del Vi acollirà un escenari per on passaran els grups premiats, que oferiran entrevistes i actuacions en acústic. 
Arxivat a: Enderrock