'Estels a les butxaques', el nou àlbum de Màia

Escolta les dues noves cançons de Màia

| 22/03/2015 a les 07:00h
Arxivat a: Enderrock
El segon treball discogràfic de Màia arriba el dimarts 24 de març. Després de Miracles ambulants (DiscMedi, 2014) presenten Estels a les butxaques (DiscMedi, 2015), que han enregistrat als estudis Blind Records de Barcelona. A l'EDR vam estrenar dues de les noves cançons, "Mai" i "La lluna fa baixada". Escolta-les!

Màia. Foto: Juan MIguel Morales


Un cop ha passat la fase de "benestar" en deixar una relació, arriba l'enyorança, el dolor i els dubtes. Aquesta és la històra que explica "Mai", la cançó que inclourà el nou disc de Màia, i que vam estrenar a l'EDR. "La cançó és un discurs de bipolaritat, entre el que tornaries a fer i el que no, per tornar-hi o per decidir no tornar-hi", expliquen sobre el tema.  

El grup es defineix com "hiperactiu musical" perquè no pararien mai de fer música: "Ens moven dins d'un espai creatiu amb moltes idees i inquietuds, i sempre tenim pressa. Pressa positiva". El resultat és Estels a les butxaques (DiscMedi, 2015), que estarà disponible a partir del 24 de març, i que expliquen que és "més homogeni i madur que el primer", i han agafat el camí que volen seguir per arribar al públic. 

"El resultat és un disc més semblant entre cançons, més directe a l'ànima, més senzill i fresc. És un estil més definit i en el qual ens trobem molt a gust" afirma el grup. "La lluna fa baixada" és la segona mostra d'aquest treball, en que parlen de "la sensació de vertigen que un sap que l'amor s'ha acabat i s'ha de fer el pas".
 

Amb aquestes dues cançons, ja són tres les que coneixem del nou treball. "Aftersun" va ser el primer tema que van avançar, en que defineixen les seves lletres com dalinianes i oníriques. "'Aftersun' és un exponent de lletra onírica i sensitiva... És un seguit d'imatges d'un dia d'agost que quasi es poden tocar, olorar i veure... És un disc ple de sensacions"


Fotograma del videoclip de Seikos
Fotograma del videoclip de Seikos
La banda de ska i reggae de Sant Feliu de Llobregat estrena el seu nou clip | "Es flipante" és una cançó que forma part del seu proper disc 'Viaje al centro' (Coopula, 2019)
Cala Vento
Cala Vento | Anna Izquierdo
El Petit de Cal Eril, Cala Vento i Pau Vallvé són alguns dels grups catalans del cartell | José González, Fat White Family i Temples també actuaran a Vilanova i la Geltrú entre el 4 i el 6 de juliol
Heura Gaya
Heura Gaya | Anna Sarlé
"La teva pell" és el primer avançament de 'Gaya' (Microscopi, 2019), disc que es presentarà el 8 de març al CAT
Fotograma del videoclip de Seikos
Fotograma del videoclip de Seikos
La banda de ska i reggae de Sant Feliu de Llobregat estrena el seu nou clip | "Es flipante" és una cançó que forma part del seu proper disc 'Viaje al centro' (Coopula, 2019)
Beersweet
Beersweet | Arxiu de Beersweet
Estrenem el nou videoclip dels mallorquins