Germà Negre presenta 'Els àngels fan torrades'

Els banyolins actuaran aquesta nit a la sala Music Hall de Barcelona

| 08/05/2015 a les 07:00h

Germà Negre està a punt de presentar Els àngels fan torrades (Halley Records, 2015) en directe. La sala Music Hall s'omplirà de festa aquesta nit de la mà de la formació banyolina. Per al nou treball han aplegat un recull de versions d'arreu dels Països Catalans, adaptades als instruments del folklore per repartir música tradicional arreu. 
Germà Negre Foto: Haldor Avellan

Tot està a punt perquè Els àngels fan torrades (Halley Records, 2015) soni per primer cop en directe, i perquè es pugui aconseguir en format digital. Aquesta nit el Music Hall serà l'escenari de l'estrena de Germà Negre, en el marc del CurtCircuit. Tot i saber que no és habitual que un grup de versions gravi un disc, s'hi han llançat de cap. 

Per a aquesta ocasió, la banda ha agafat un recull de cançons que no són les més habituals dels autors que versionen. Ho fan sense complexos al so dels instruments tradicionals, en un moment en què la música d'arrel torna a prendre volada: versionen Joan Pau Giné, Al Tall o Esquirols, i per a l'ocasió han tingut col·laboracions de luxe, com Ivan Gosp (Aspencat), Pep Gimeno 'Botifarra' o Marc Serrats 'Xerramequ'.

L'inici de Germà Negre es remunta a l'any 2012, quan la Moreneta els va aparèixer i els va amenaçar de mort si no s'unien per interpretar un repertori de cançó popular catalana. Un any més tard van publicar un EP autoeditat amb una prova de les versions que els han dut als escenaris catalans. Ara la revelació es tradueix en el seu primer llarga durada, Els àngels fan torrades

 
Arxivat a: Enderrock