Els debuts de l'OBC i Ono a la Sagrada Família

Se sortegen 1.800 entrades gratuïtes per al seu concert del 20 de setembre

| 18/05/2015 a les 14:59h

L'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, dirigida pel mestre Kasushi Ono, actuarà per primer cop a la basílica de la Sagrada Família. Serà el proper 20 de setembre a les 19.30 h, i des de L'Auditori es posarà a disposició 1.800 entrades gratuïtes que es distribuiran a través d'un sorteig.
Kazushi Ono Foto: Juan Miguel Morales

Kazushi Ono
és el nou director de l'Orquestra Simfònica de Barcelona per als propers cinc anys. El debut del mestre japonès es produirà el proper 20 de setembre i tindrà com a escenari el marc incomparable de la basílica de la Sagrada Família, on l'OBC no ha actuat mai fins ara. Serà el tret de sortida per a la temporada 2015-2016, en què hi ha programades més de vuitanta obres simfòniques, a més dels cicles de Bandes Sonores de Cinema i del Festival Ghershwin.

El repertori escollit per a aquesta doble estrena començarà amb Improvisations de Bernat Vivancos, que interpretarà l'organista Juan de la Rubia; seguirà amb Signals from Heaven de Toru Takemitsu, Exultate Jubilate de Mozart i finalitzarà amb el Rèquiem de Fauré, amb el baríton Josep Ramon Olivé, la soprano Eugènia Boix, el Cor Jove de l'Orfeó Català i el Cor Madrigal

L'entrada per al concert inaugural al temple de Gaudí serà gratuïta. Per poder-hi accedir L'Auditori ha posat 1.800 entrades a disposició de la ciudadania que es distribuiran a través de sorteig. Qui hi vulgui participar té temps fins al 7 de juny registrant-se al web de L'Auditori. Els afortunats rebran una entrada doble que hauran de recollir a les taquilles de l'Auditori de l'1 al 14 de setembre. Serà, sens dubte, un dels grans esdeveniments musicals de la temporada a Barcelona.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, OBC, Sagrada Família, Kazushi Ono