Rock simfònic majestàtic

Obeses actuaran el proper dijous 17 de desembre al cicle Born de Cançons

| 11/12/2015 a les 12:00h

El trencaclosques creatiu d'Obeses ha assolit un nivell sonor fascinant a Monstres i princeses (Música Global). Els osonencs han presentat el tercer disc al costat de la Banda Municipal de Barcelona en un format colossal, amb el nom d'Obeses 3D, però la setmana vinent seran al Born Centre Cultural de Barcelona en un format més pur i proper al cicle de música de mercat. 

Obeses. Foto: Juan Miguel Morales

L'ambició i la singularitat ha portat el quartet osonenc a teixir un àlbum grandiloqüent. La premissa 'menys és més' a Obeses es tradueix per 'més és més'. Defensen un rock simfònic particular en l'escena actual que ja té tres discos: l'iniciàtic Obesisme il·lustrat (Música Global, 2011), Zel (Música Global, 2013) i l'actual Monstres i princeses (Música Global).

Els osonencs han combinat la gira de presentació del darrer àlbum acompanyats de la Banda Municipal de Barcelona, però també en el seu format habitual de quartet, com en el cas de l'actuació al Born de Cançons, amb Arnau Tordera (veu i guitarra), Arnau Burdó (teclista), Maiol Montané (bateria) i Jaume Coll (baix). 

El proper dijous 17 de desembre tancaran el cicle barceloní (que ja ha anunciat la programació de l'any vinent) i probablement no hi faltarà el monstre de l'armari. El concert tindrà lloc a la sala Moragues (20 h), i a banda de gaudir de la genialitat de la banda liderada pel carismàtic cantant, guitarrista i compositor Arnau Tordera, els assistents podran tastar al final de l'espectacle una copa de dues propostes vinícoles: un Garnatxa Blanca del celler Herència Altés (DO Terra Alta) i un Visendra Reserva 2011 de les Bodegues Visendra (DO Catalunya). 

Les entrades valen 10 euros (15 a taquilla) i es poden comprar a través d'aquest enllaç

Arxivat a: Enderrock, born centre cultural, barcelona, born de cançons, obeses, vi