'Ós bipolar', nou disc de Quimi Portet

L'1 d'abril sortirà a la venda el novè disc de l'osonenc

| 29/02/2016 a les 13:00h

Quatre anys després de Oh My Love (Música Global, 2012), Quimi Portet ja té enllestit el que serà el seu novè disc en solitari: Ós bipolar (Quisso Records / Música Global, 2016). Sortirà a la llum l'1 d'abril, i l'artista n'ha donat a conèixer la portada.

Quimi Portet. Foto: Arxiu de l'artista


Es confirma el que va anunciar Quimi Portet a Enderrock a final d'octubre sobre les regravacions de Los Burros, Los Rápidos i El Último de la Fila, i és que el seu proper disc es titularà Ós bipolar, editat conjuntament per Quisso Records i Música Global. Segons ha explicat el segell gironí, el nom de l'àlbum "no té cap relació ni amb la psiquiatria ni amb la zoologia. El títol se li va acudir tot veient a la BBC un reportatge sobre milionaris anglesos". 

El treball sortirà l'1 d'abril, i hi han col·laborat Manolo García ("Roda el món"), Núria Graham ("Daisy (Al·leluia)") i Joan Miquel Oliver com a "assessor en la gravació de veus". El 16 del mateix mes el presentarà al festival Strenes de Girona, i el 12 de maig, al Guitar BCN. De cara a l'estiu i tardor, l'osonenc en farà la gira de presentació. 

4 anys d'activitat frenètica

El silenci discogràfic no ha estat degut a una temporada d'inactivitat de Portet. A banda de treballar en Ós bipolar, ha produït el darrer disc de Sanjosex, Festival (Bankrobber, 2014), ha treballat en la posada en funcionament de l'estudi 2 de MusicLan, ha pujat a l'escenari amb el Col·lectiu Eternity, al costat de Joan Miquel Oliver i Jaume Sisa, i ha regravat amb Manolo García peces de Los Rápidos, Los Burros i d’El Último de la Fila

Amb l'anunci del nou disc, també n'ha avançat la imatge de la portada: 


Portada del disc. Foto: Arxiu de l'artista

Arxivat a: Enderrock