Music Lan acull l'estudi de Quimi Portet

El músic i productor porta el seu material d'enregistrament a Avinyonet de Puigventós

| 20/11/2014 a les 14:59h

Els estudis Music Lan d'Avinyonet de Puigventós inauguren una nova sala equipada amb el material de Cosmonàutica Comas de Quimi Portet
A la inauguració hi van assistir Joan Miquel Oliver, Quimi Portet, Jordi Solé i Manolo Garcia Foto: Eugènia Portet

L'equipament analògic de Quimi Portet ara forma part de Music Lan, concretament la sala 2. D'aquesta manera, els estudis d'Avinyonet de Puigventós amplien la seva infraesctructura original amb el material que el músic i productor osonenc tenia a Cosmonàutica Comas. Music Lan té així dues sales autònomes i compatibles. 
La sala 2 es va inaugurar el passat 14 de novembre i hi van assistir Joan Miquel Oliver, Quimi Portet, el director de Music Lan Jordi Solé i Manolo Garcia, company de Portet a El Último de la Fila. La primera producció ha estat la gravació de les veus del proper disc d'Oliver a càrrec de Quimi Portet. La mescla, en canvi, s'ha fet a la sala 1. 
Molts músics nacionals i internacionals han enregistrat o mesclat els seus treballs discogràfics a Music Lan, com ara Sopa de Cabra, Lax'n'Busto, Albert Pla, Empty CageManolo García, La Oreja de Van GoghLove Of LesbianShakira, entre altres. 

Equipament de la nova sala 2 dels estudis de Music Lan Foto: Eugènia Portet
Arxivat a: Enderrock